SETI OY:N Auktorisoima sähkötyöturvallisuuskouluttja

SÄHKÖTYÖ

TURVALLISUUS

KOULUTUS

(SFS6002)

 

 

Sähkötyöturvallisuus koulutus on annettava kaikille sähköalan töitä tekeville henkilöille, myös työnjohto-, käyttö- ja asiantuntijatehtävissä toimiville. Sen uusimisväli on enintään viisi vuotta.

Suomessa kuolee vuosittain sähkötapaturmissa keskimäärin kolme henkilöä. Lievempiä sähkötapaturmia tilastoidaan vuosittain noin 200, todelisuudessa määrä on monta kertaa suurempi.

Kouluttajillamme on pitkä kokemus sähköalan töistä ja kokemus karttuu edelleen, näin koulutuksemme on sisällöltään käytännön läheinen ja rento, vaikka standardia läpi käydäänkin.

Tällä hetkellä pidämme koulutuksia yrityskohtaisesti, joko asiakkaan tiloissa, meidän järjestämissämme tiloissa, tai avoimina kursseina INNEN OY:LLÄ

Previous
Next

Kauttamme on mahdollista suorittaa kortin uusiminen kertauskoulutuksena, jonka kesto on vain neljä tuntia, perinteisen kahdeksan tunnin sijaan.

Yrityskohtaisen kurssin etuja yleiseen koulutukseen nähden:

  • Koulutukseen saadaan juuri teidän yrityksenne tiloihin sisältyviä riskitekijöitä (tulemme mielellämme käymään tutustumassa ennen koulutusta)
  • Koulutus saadaan kohdennettua teidän yrityskulttuuriinne sopivaksi
  • Keskustelu on avoimempaa tutussa porukassa
  • Havaittuihin puutteisiin voidaan yhdessä pohtia parannuksia
  • Neljän tunnin koulutus ei vie henkilöstöltä koko arvokasta työpäivää, tai se on mahdollista yhdistää esim. tyky-päivään, tai muihin henkilöstökoulutuksiin

Varaa oma koulutuksesi